Bosch - Bosch CreationLine Köksmaskin Creme

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En kraftfull köksmaskin för daglig matlagning och bakning. Maskinen har inställbar hastighet i 7 steg samt pulsfunktion.

Klarar även större degar på upp till 1.0 kg mjöl tack vare den starka motorn på 1000 watt. Degarna bearbetas perfekt i både sid och höjdled i den specialutformade bunken som har en kapacitet på upp till 2.7 kg kakdeg eller 1.9 kg jäsdeg.

Sladden skjuter du enkelt in i sladdfacket efter användning och maskinen står stadigt på bänken under användning tack vare sugfötter av gummi. Snabb och smidig förvaring av de medföljande tillbehören i praktisk tillbehörsväska som får plats i bunken.

Alla tillbehör (utom köttkvarn) går att diska i maskin. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria.100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024