Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Rotisser Kastrull 18 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark.

Produkterna är optimerade för glaskeramikhällar, men fungerar på alla spishällar.OptiHeat-teknologi är den perfekta pannan för induktionshällar. Teknologin förhindrar att kastrullen överhettas och försäkrar bästa möjliga resultat.Tillverkad av aluminium vilket leder värme extremt välDen nya OptiHeat-teknologin skyddar beläggningen från att överhettas på en snabb induktionshällKastrullen kan inte hettas upp över 230 grader på induktionshällHardtec Superior-beläggningen är non-stick och extremt slitstarkTål maskindiskTål metallredskapUgnssäker upp till 240° C .

Kastruller från andra varumärken

EMILE HENRY - Kastrull 2L Matt Röd

Kastruller från EMILE HENRY

Missa inga bra priser på Kastruller från EMILE HENRY.
Iittala - Tools Kastrull 2 L

Kastruller från Iittala

Här har vi samlat Kastruller från Iittala.
Vintage - Smörkastruller 2 st

Kastruller från Vintage

Se vad Vintage har inom Kastruller.
Fiskars - Rotisser Kastrull 18 cm

Kastruller från Fiskars

Här har vi samlat Kastruller från Fiskars.
GreenPan - Premiere Kastrull 16 cm

Kastruller från GreenPan

Här har vi samlat Kastruller från GreenPan.
Eva Solo - Kastrull Multi 1,8 L Rostfritt stål

Kastruller från Eva Solo

Se vad Eva Solo har inom Kastruller.

Se gärna också

Demeyere Kastrull Apollo 22 cm, 4 liter

Demeyere kastrull inklusive stållock.

Demeyere är erkänt en av världens bästa tillverkare av rostfria stek- och kokkärl. De har vunnit otaliga priser och uppmärksamhet för sin design och kvalitet.

Demeyere har anpassat varje typ av kärl till vad det skall användas till. Om man kokar vatten, som inte kan fastna, är den snabbkokande kastrullen att rekommendera. I kastrullen stannar all värme i botten och värmen kapslas in av de rostfria väggarna så att vattnet kokar så fort som möjligt.

Om man istället skall koka en känsligare maträtt, som innehåller mjölk och mjöl, t.ex. en sås, gröt eller en redning bör man välja ett långsamt kokande kärl, där värmen sprids ända upp i väggarna. Så är fallet i t.ex. Demeyeres sauteuse. Den har en jämntjock kärna av aluminium, som leder värmen hela vägen upp i kanterna, d.v.s. att den leder bort värmen från botten.


Serie: Apollo

Storlek/Volym: 22 cm/4,0 L Höjd 11cm, Bottendiameter: 20 cm.

Material: Rostfritt

Skötsel: Diskas alltid med diskmedel. Tål maskindisk. Eventuella missfärgningar och fläckar putsas bort med Universal Allputsmedel.

Garanti: 30 års full fabriksgaranti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024