Sidan innehåller annonslänkar

E.Leijon - Kontrast Karaff 1 l Ljusgrå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karaff med lock från serien Kontrast som rymmer 1 liter som är designad av Emelie Leijon. Karaffen har en matt utsida och en vit glansig insida.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Karaffer från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Sublym Karaff 2 l Klar

Karaffer från Chef & Sommelier

Här har vi samlat Karaffer från Chef & Sommelier.
Upp till 70% rabatt
Kosta Boda - Viva Karaff med Tumbler

Karaffer från Kosta Boda

Här har vi samlat Karaffer från Kosta Boda.
Upp till 61% rabatt
Swirl Kanna 2L Beryl

Karaffer från Anna Von Lipa

Visa produkter inom Karaffer från Anna Von Lipa.
Upp till 60% rabatt
Swirl Karaff 1,4 l Gul

Karaffer från Magnor

Utforska allt inom Karaffer från Magnor.
Upp till 59% rabatt
Orrefors - Informal Karaff med fat 100 cl Svart

Karaffer från Orrefors

Här har vi samlat Karaffer från Orrefors.
Upp till 52% rabatt
Karaff med filtomslag

Karaffer från ERNST

Se vad ERNST har inom Karaffer.

Se gärna också

Zwiesel - Pure Karaff 0,75 L Klar

Pure Karaff 0,75 L Klar från Zwiesel är en elegant och modern klassiker som har utmärkt sig i flera decennier. Purekollektionen kännetecknas av sina slående konturer, och glasen är synonyma med kvalitet. Designen har vunnit priser, och karaffen framhäver det bästa i varje vin. Kollektionen pryder de finaste borden i hela världen, både till vardags och till fest.

Alla Zwiesel-glas tål maskindisk och bör diskas på ett glasprogram på max 55 °C. Placera glasen så de står stadigt utan att välta och undvik att glasen kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd diskmedel som rekommenderas för glas.

Zwiesel är en tysk kvalitetstillverkare av glas. Zwiesel har stolta traditioner sedan 1872 och är inte primärt ett industriföretag, utan snarare hantverk från den exklusiva glaskulturen. Företagets expertis sträcker sig över generationer.
Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Tradition och innovation smälter ihop till glaskonst i vartenda glas. Glasen är gjorda för att skapa glädje och gemenskap, och när du skålar med ett Zwieselglas hörs det omisskännliga ljudet av genuin gästfrihet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024