Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Kanna 1,2 L Brun Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En rejäl och vacker kanna att ställa fram på bordet, rymmer 1,2 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Kannor från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Aida - Passion Kanna 32,5 cl Vit

Kannor från Aida

Se vad Aida har inom Kannor.
Upp till 40% rabatt
Moomin Arabia - Mumin Kanna Muminhuset 1 L

Kannor från Moomin Arabia

Här har vi samlat Kannor från Moomin Arabia.
Upp till 25% rabatt
Bitz - Mjölkkanna 0,2L Wood

Kannor från Bitz

Här har vi samlat Kannor från Bitz.
Upp till 30% rabatt
Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

Kannor från Hay

Här har vi samlat Kannor från Hay.
Upp till 40% rabatt
PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Forest

Kannor från PotteryJo

Här har vi samlat Kannor från PotteryJo.
Upp till 7% rabatt
Georg Jensen - Bernadotte Mjölkkanna

Kannor från Georg Jensen

Här har vi samlat Kannor från Georg Jensen.

Se gärna också

Aida - Raw Crafted Kanna 60 cl -9%

Handgjord kanna med handtag med en volym på 60 cl i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.

Häll upp iskallt vatten till dina gäster med denna handtillverkade kanna i vitt stengods och represistent glasyr från aida. Kannan har en volym på 60 cl och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kannan passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024