Wilfa - Coffee Grinder Uniform Kaffekvarn WSFBS-200B Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Coffee Grinder Uniform Kaffekvarn WSFBS-200B är Wilfas nya kaffekvarn med en förbättrad och uppgraderad digital precisionsvåg.58 mm brett och platt kvarnverk i rostfritt stål, kvarnhuvudet ger en jämnare partikelstorlek för sötare kaffe och en fylligare smakupplevelse. Kvarnverket är i rostfritt stål och tillverkas i Italien.

Kaffekvarnens justeringssteg maler långsamt och exakt för espresso, Aeropress, ”pour over”, filterkaffe, presskanna och andra bryggmetoder. Kaffet mals långsamt för att förhindra att kaffet överhettas och förlorar sin arom och smak.

Uniform har 41 justeringssteg med exakt malning. Auto-stopp funktionen avbryter malningen automatiskt efter att den sista bönan har malts.Coffee Grinder Uniform är lätt att rengöra.

Men en antistatisk kaffebehållare i rostfri metall minskar kaffedammet och en liten borste medföljer för enkel rengöring.Kaffekvarnen är tillverkad av massivt stål och aluminium. Locket på kaffekvarnen är försett med en digital köksvåg, Uni, med 0,1 g noggrannhet.

Det är enkelt att ansluta till din iPhone eller Android mobiltelefon via Bluetooth. Wilfa Svart är en app som ger dig en överblick över hur du maler den optimala mängden och till vilken malningsgrad, samt ”pour over”-programmet.

Vågen kommunicerar med iOS- och Android-enheter via Bluetooth. Med hjälp av appen får du hjälp att mala bönorna i förhållande till mängden vatten du vill använda.

Appen kan laddas ner här iOS och Android.Uniform kaffekvarn är en av tre kaffekvarnar i Europa som är godkända av The European Coffee Brewing Center. Det är en oberoende testorganisation som testar och godkänner kaffeutrustning för både den privata och professionella marknaden.

Kaffekvarnar från andra varumärken

Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri

Kaffekvarnar från Wilfa

Se produkter inom Kaffekvarnar från Wilfa.
Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnar från Gefu

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Gefu.
Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver

Kaffekvarnar från Ariete

Visa produkter inom Kaffekvarnar från Ariete.
Stelton - Collar Kaffekvarn Svart/Stål

Kaffekvarnar från Stelton

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Stelton.
Zassenhaus - La Paz Kaffekvarn Brunbets

Kaffekvarnar från Zassenhaus

Visa produkter inom Kaffekvarnar från Zassenhaus.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024