Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Mr. Brew Kaffebryggare

Jämför produkt AdHoc - Mr. Brew Kaffebryggare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Mr. Brew Kaffebryggare i kategorin Kaffebryggare här hos oss.

Produktinformation

Med denna kaffebryggare från AdHoc kan du göra kaffe utan filterpapper. Justerbar höjd så att du kan använda den kolv du vill ha nedan.

Filtret ställs in i rätt läge med hjälp av en magnet. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Breville - Breville Prima Latte III Svart -17%

Den automatiska kaffemaskinen Prima Latte III från Breville ger dig latte, espresso eller cappucino i samma kvalité och smak som om du vore på ett café. En underbar kaffemaskin som är enkel att använda och med sin fina, moderna design blir den en snygg detalj till köket.

Kaffemaskinen har en display som säger till när den kan användas och ger dig då möjligheten att välja mellan espresso (enkel eller dubbel), latte eller cappucino. Kaffefiltret kan fyllas med ditt val av malet kaffe eller espresso kapslar och ett par knapptryck senare har du en kopp med fylligt, gott kaffe.

Kaffemaskinen har en integrerad mjölkbehållare med vilken du kan skumma olika sorters mjölk, allt från helmjölk till ärtmjölk. Med ett tryck på 19 bar kan du skumma mjölken till önskad konsistens, gör din kaffe precis så som du vill ha den. Maskinen säger till automatiskt när det är dags för rengöring och då tänds en lampa på displayen som påminner dig om detta.

Prima Latte III har ett uppgraderat portafilter handtag, nu med en spärr för smidigare hantering. Det medföljer kaffefilter för enkel och dubbel espresso, espresso kapslar, mjölkkanna samt ett kit för rengöring. Njut av kaffe i äkta baristastil med Prima Latte III varje dag!

-Uppgraderat portafilter handtag med spärr
-Signalerar när vattnet är varmt
-Välj enkel eller dubbel espresso, latte eller cappuccino med ett knapptryck
-Indikator påminner om när maskinen bör rengöras
-Inbyggd skummare för mjölk
-Välj mellan klassiskt kaffe eller E.S.E pods

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Spode

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter