Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Mr. Brew Kaffebryggare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med denna kaffebryggare från AdHoc kan du göra kaffe utan filterpapper. Justerbar höjd så att du kan använda den kolv du vill ha nedan.

Filtret ställs in i rätt läge med hjälp av en magnet. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Kaffebryggare från andra varumärken

Wilfa - Wsp-2A Kaffebryggare

Kaffebryggare från Wilfa

Här har vi samlat Kaffebryggare från Wilfa.
Vintage - SÅLD Perkulator

Kaffebryggare från Vintage

Här har vi samlat Kaffebryggare från Vintage.
Upp till 14% rabatt
WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas

Kaffebryggare från WMF

Visa produkter inom Kaffebryggare från WMF.
Severin - Kaffemaskin 1000W Stål

Kaffebryggare från Severin

Missa inga bra priser på Kaffebryggare från Severin.
Upp till 6% rabatt
Moccamaster - Moccamaster Bryggare Manual Black

Kaffebryggare från Moccamaster

Se vad Moccamaster har inom Kaffebryggare.
Smeg - Kaffebryggare Dcf02 1,2L Grå

Kaffebryggare från Smeg

Missa inga bra priser på Kaffebryggare från Smeg.

Se gärna också

Rig-Tig - Foodie Single Cup Kaffebryggare Ljusblå

Single Cup Kaffebryggare med en volym på 0,4L från danska RIG-TIGs Foodie-serie.

Detta är den perfekta kaffebryggaren för dig som vill spara på utrymme eller precis har flyttat in i din första lägenhet. Single Cup-kaffebryggaren från RIG-TIGs Foodie-kollektion har en både högfunktionell och användarvänlig design och är perfekt när du bara behöver en kopp kaffe. Kaffebryggaren har en volymkapacitet på 0,4L och ger dig nybryggt kaffe direkt i koppen – eller varför inte direkt i to-go-koppen om du ska ut på äventyr? Medföljer gör ett praktiskt avtagbart droppskydd som minimerar stänk och håller dina ytor rena, samt ett miljövänligt återanvändbart kaffefilter som låter dig spara på resurser – en sann allt-i-ett-lösning för kaffeälskaren helt enkelt!Kaffebryggaren mäter 17x27x13 cm och har en 60 cm lång sladd.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024