Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm

Beställ Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Julgranspynt i handtovad ull från Afroart. Denna listiga räv, klädd i tomteluva kommer ge din gran ett charmigt och unikt utseende.

Gjord för hand i Nepal som har en flerårig tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julgranskula Mumintrollet 7 cm

En vacker dekorationskula / Julgranskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas årliga Julkulor är handgjorda och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för dessa juliga mumin-motiv. Årets julkula som gjorts i en begränsad upplaga föreställer Mumintrollet med en halsduk och lykta.

Denna julgranskula från Muurla med Mumin är 7 cm i diameter och matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Gefle

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Broil King

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från House Doctor

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Orrefors

Se alla produkter