Afroart - Brush Julpynt Björn 11x9 cm

Jämför produkt Afroart - Brush Julpynt Björn 11x9 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Brush Julpynt Björn 11x9 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Handgjort julpynt från Afroart. Den här fina björnen är tillverkad av palmfiber och gungar fint hängandes i granen.

Ett tillskott till julsamlingen att skapa nya härliga minnen kring. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Muminmamman & Muminpappan 9 cm

En ljuvlig Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta juliga och kärleksfulla mumin-motiv bestående av muminpappan och muminmamman som kramas i en mistelkrans.

Denna julgranskula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Juicepressar

Juicepressar från Smeg

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Blomus

Se alla produkter