Afroart - Starfrost Adventsstjärna 37 cm

Beställ Afroart - Starfrost Adventsstjärna 37 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Starfrost Adventsstjärna 37 cm inom kategorin Julbelysning.

Produktinformation

Handgjord pappersstjärna från Afroart. Låt denna vackra adventsstjärna sprida sitt varma och skinande ljus i hemmet när vinterns mörker lägger sig utanför.

Pappersstjärnan är tillverkad för hand i Nepal som har en lång tradition inom hantverket och som är kända för sin tillverkning av papper för hand. Sladd köpes separat.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Snöflinga -25%

Adventsstjärna i en vacker design. Med formen av en snöflinga förgyller den ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning. Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta. Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar. Sladd köpes separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Knivslipar

Knivslipar från Satake

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter