Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Prickig Röd/Vit

Beställ Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Prickig Röd/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Prickig Röd/Vit inom kategorin Julbelysning.

Produktinformation

Adventsstjärna i en vacker design med ett prickigt mönster. Med formen av en snöflinga förgyller den ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning.

Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta.

Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar och färger.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Gejst

Se alla produkter