Afroart - Flake Adventsstjärna 55 cm Prickig Röd/Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Adventsstjärna i en vacker design med ett prickigt mönster. Med formen av en snöflinga förgyller den ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning.

Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta.

Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar och färger.

Julbelysning från andra varumärken

Watt & Veke - Nova Toppstjärna Guld

Julbelysning från Watt & Veke

Utforska allt inom Julbelysning från Watt & Veke.
Star Trading - Dot Stjärna 54 cm Röd

Julbelysning från Star Trading

Visa produkter inom Julbelysning från Star Trading.
Smak Design - Elflugan Adventsljusstake Grande 50x12,5 cm Vit

Julbelysning från Smak Design

Utforska allt inom Julbelysning från Smak Design.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024