Sage - Sage 3xBluicer Juicemaskin/Blender 2 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sage 3xBluicer Juicemaskin/Blender 2 L från Sageär en högpresterande kombinerade juicemaskin och mixer - det perfekta tillskottet till ditt kök!Med det innovativa Kinetix kniv- och blenderkannesystemet får du en kraftfull maskin som enkelt klarar av att pressa saft ur olika frukter och grönsaker Det extra breda påfyllningsröret på 88 mm gör det möjligt att använda större bitar av frukt och grönsaker, vilket sparar tid och förenklar juicens tillverkning.

En av de unika funktionerna hos Sage 3xBluicer är Cold Spin Technology®, som låter dig extrahera färsk juice direkt till den medföljande blenderkannan på 1,5 liter. Det innebär att du kan göra läckra färska slushies, smoothies, cocktails och mycket mer, allt i en och samma maskin.

Med sin höga kapacitet och imponerande motoreffekt på 1050 watt får du snabbt och enkelt fram din favoritjuice. Bunkens material PlastBunkens volym 1.5 LKnapp för Turbo/Pulse JaFunktion för iskross JaFunktion för smoothie JaJusterbar hastighet Nej .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024