Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Ismaskin Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Emerio Digital Ismaskin för tillverkning av is på bara några minuter.Denna effektiva ismaskin gör enkelt is i olika storlekar på endast några minuter. Fyll vatten i tanken, välj storlek på iskuben och vänta på signalen som talar om att isen är klar.

Med den stora vattentanken på hela 1,8 liter och en kapacitet på 12 kg per 24 timmar fyller ismaskinen behovet av is för enskilt bruk eller för en stor fest.Designen är snygg och modern med ett genomskinligt lock. Ismaskinen har en lättskött panel och möjlighet att välja 2 olika storlekar på iskuberna.

Alarmsignalen talar om när iskorgen är fylld och isen är färdig att plockas ut. Det enda som behövs för att enkelt tillverka is är vatten och el, så varför inte ta med denna effektiva ismaskin på resan eller till ställen där frysmöjligheter saknas.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024