Afroart - Påsk Hänge Kyckling 5-pack

Beställ Afroart - Påsk Hänge Kyckling 5-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Påsk Hänge Kyckling 5-pack inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Liva upp ditt Påskris med handgjort påskpynt från Afroart.Ett set om 5 härligt färgglada kycklingar tillverkade i tovad ull kommer att lysa upp ditt påskris eller varför inte hänga en på din gå bprt present när du ska på påskmiddag?Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Förgylld

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Holmegaard

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter