Afroart - Julhänge Liten Pingvin 9 cm

Jämför produkt Afroart - Julhänge Liten Pingvin 9 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Liten Pingvin 9 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Liten Pingvin från Afroart - ett sött julhänge för dig som inte vill ha så traditionellt julgranspynt.Den chamriga pinvginen är tillverkad i tovad ull och gjord för hand i Nepal, där de har en flerårig tradition inom hantverket.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Pläterad

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Iittala

Se alla produkter
Dunkuddar

Dunkuddar från Nordun

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter