Afroart - Julhänge Hund med Väska

Jämför produkt Afroart - Julhänge Hund med Väska online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Hund med Väska i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Afroarts Julhänge Hund är en stilig herre med väska och hög hatt.hos Afroart hittar du flera fina djur, alla tillverkade i tovad ull, att hänga i din gran - du kan utan problem skapa dig ett eget zoo till jul.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Förgylld

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Iittala

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Guardini

Se alla produkter