Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Flex Bordsunderlägg 3,8x15 cm Svart

Jämför produkt AdHoc - Flex Bordsunderlägg 3,8x15 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Flex Bordsunderlägg 3,8x15 cm Svart i kategorin Grytunderlägg här hos oss.

Produktinformation

Flex Bordsunderlägg 3,8x15 cm från AdHoc kan justeras efter kastrullens diameter så att den passar perfekt vid alla tillfällen. Bordsunderlägget är perfekt för att skydda bordet mot repor och slitage och för att hålla det fräscht.

Se gärna också

Modern House - Ime Grytunderlägg 15,5 cm Rosa

Grytunderlägg i silikon med ett modernt geometriskt mönster som mäter 15,5 cm i diameter från norska Modern Houses Ime-serie.

Skydda ditt middagsbord från varma grytor, kastruller och ugnsformar med detta flexibla grytunderlägg i silikon från Modern House. Modern Houses Ime-grytunderlägg har omsorgsfullt tagits fram i en modern design med ett stilrent geometriskt mönster som passar in på matbord av alla former och stilar, och gör att du inte behöver oroa dig för att dina varma kokkärl ska lämna några slags märken – det är bara att njuta av maten! Grytunderlägget är tillverkat i hållbar silikon som går att rengöras i diskmaskin och har en diameter på 15,5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Dessertbestick

Dessertbestick från Aida

Se alla produkter