Tefal - Opti'space Kastrullset 6 delar Rostfritt stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Opti"space Kastrullset 6 delar Rostfritt stål optimerar din plats i köket och hjälper dig laga riktigt god mat med Tefals mest platssparande set med fasta handtag. OPTI"Space har en tjock robust botten som ger en jämn värmespridning och förhindrar att den deformeras över tid.

Serien har 10 års garanti och är tillverkad av rostfritt stå av hög kvalitet. Tefal har som vanligt varken kompromissat med funktion eller design.

Handtagen är halkfria och håller sig svala och kastrullerna har stora volymmarkeringar som är lätta att läsa av. Lätta att stapla för att spara utrymme och slippa röran tack vare den smarta designen med stapelbara handtag och platta lock.

Dessa mångsidiga grytor kan användas på spisen eller i ugnen, i kylen. Locket tål upp till 175 grader i ugnen och grytan tål 210 grader.

Den yttersta produktexpertisen skiner igenom i denna tillverkning av maximal robusthet, hållbarhet och matlagningsglädje utan risk för skador över tid. OPTI"Space är perfekt för dagligt bruk såväl hemma som på semester i båt eller husvagn med mer begränsat utrymme.

Grytor från andra varumärken

Upp till 64% rabatt
Rösle - Moments Grytset med glaslock 7 delar Rostfri

Grytor från Rösle

Missa inga bra priser på Grytor från Rösle.
GreenPan - Premiere Gryta med Glaslock 26 cm

Grytor från GreenPan

Här har vi samlat Grytor från GreenPan.
Tefal - Opti

Grytor från Tefal

Missa inga bra priser på Grytor från Tefal.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024