Rösle - Moments Grytset med glaslock 7 delar Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Moments Grytset med glaslock 7 delar från Rösle är det perfekta setet för alla som älskar att laga mat. Setet består av fyra olika storlekar som passar för alla typer av matlagning.

1x Kastrull 1,5 liter1x Gryta 2 liter 1x Gryta 3,6 liter1x Gryta 5,8 liter Grytsetet är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet och har smarta glaslock som gör det möjligt att följa med matlagningen utan att behöva öppna locket. Grytornas botten har en inkapslad aluminiumkärna som säkerställer en snabb och jämn värmefördelning.

Detta set kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive induktionshäll och gashäll. Grytorna tål också höga temperaturer och kan användas i ugnen upp till 180°C.

En praktisk mätanvisning finns på insidan av grytorna, vilket gör det enkelt att mäta upp ingredienser. Grytorna har även en allround hällkant, vilket gör det enkelt att hälla av vätska utan att spill. .

Grytor från andra varumärken

Upp till 64% rabatt
Rösle - Moments Grytset med glaslock 7 delar Rostfri

Grytor från Rösle

Missa inga bra priser på Grytor från Rösle.
GreenPan - Premiere Gryta med Glaslock 26 cm

Grytor från GreenPan

Här har vi samlat Grytor från GreenPan.
Tefal - Opti

Grytor från Tefal

Missa inga bra priser på Grytor från Tefal.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024