Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stekkniv 4-pack från Aida, Med knivens vassare egg så går det lättare att skära upp köttet. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Grillbestick från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm

Grillbestick från Yaxell

Utforska allt inom Grillbestick från Yaxell.
WMF - Bistro Grillbestick 12 delar

Grillbestick från WMF

Missa inga bra priser på Grillbestick från WMF.
Kai - Shun Classic Stekgaffel

Grillbestick från Kai

Missa inga bra priser på Grillbestick från Kai.
Laguiole - Stekkniv 6-pack Ebenholts

Grillbestick från Laguiole

Se vad Laguiole har inom Grillbestick.
Opinel - Chic Stekknivar 4-pack Ebony

Grillbestick från Opinel

Missa inga bra priser på Grillbestick från Opinel.
Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack

Grillbestick från Gense

Missa inga bra priser på Grillbestick från Gense.

Se gärna också

Laguiole - Stekkniv Rostfri 6-pack Matt

Exklusivt set från Laguiole En Aubrac med matknivar i rostfritt stål, med en matt finish på handtagen, knivarna är tillverkade helt för hand i Frankrike.

Grillknivarna passar perfekt med dina andra bestick tack vare det rostfria stålet och fungerar för alla typer av kött. Samma person står för hela tillverkningen av kniven vilket gör den till en unik produkt. På ryggen av handtaget längst fram mot bladet pryder Laguioles ikoniska mejslade bi.

Laguiole En Aubrac har sedan 1829 tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och enligt många tillverkar de världens bästa knivar. Laguioles bestick håller otroligt hög kvalitet och de lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Knivarna kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet samt med ett äkthetscertifikat, vilket gör dem till en perfekt present. Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Vikt ca 100 g/st.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024