PRINCESS - Glassmaskin Kompressor 2L Lcd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Glassmaskiner från andra varumärken

Steba - Glassmaskin 2 L

Glassmaskiner från Steba

Missa inga bra priser på Glassmaskiner från Steba.
PRINCESS - Glassmaskin Kompressor 2L Lcd

Glassmaskiner från PRINCESS

Missa inga bra priser på Glassmaskiner från PRINCESS.
Cuisinart - Glassmaskin dubbel

Glassmaskiner från Cuisinart

Utforska allt inom Glassmaskiner från Cuisinart.
Caso - Isbitsmaskin Icemaster Pro

Glassmaskiner från Caso

Missa inga bra priser på Glassmaskiner från Caso.
WMF - KITCHENminis Glassmaskin 3-i-1

Glassmaskiner från WMF

Missa inga bra priser på Glassmaskiner från WMF.
Ninja - Creami glassmaskin 1,4 L 800W

Glassmaskiner från Ninja

Utforska allt inom Glassmaskiner från Ninja.

Se gärna också

Cuisinart - Style Iced Dessert Maker Glassmaskin 1,5 L Grön

Med glassmaskinen Iced Dessert Maker ur serien Style Collection från Cuisinart kan du skapa din egen glass, sorbet och för ett nyttigare alternativ går det utmärkt att hälla i färsk frukt. Hemmagjord glass är svårslaget och med denna kan du experimentera med olika smakkombinationer och tillbehör för att få till din favorit.

Glassmaskinen är superenkel att använda: förvara skålen i frysen under natten, plocka fram den dagen efter, fyll skålen med önskade ingredienser och på 25 minuter är glassen eller sorbeten färdig! Skålen kan med fördel förvaras i frysen så du alltid har den redo när det är dags att göra en smarrig glass. Testa göra glass med mindre socker, utan mjölk eller en glass endast baserad på frukter. Det går även utmärkt att använda glassmaskinen till att göra fryst yoghurt, eller frozen yoghurt som det heter i folkmun.

Det finns ett verktyg som används för tillverkning av glass, sorbet och fryst yoghurt samt ett verktyg för färsk frukt. Locket har en öppning genom vilken du kan tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar. Glassmaskinen rymmer 1,4 liter. Torka av enheten med lätt fuktad trasa och diska tillbehören i diskmaskin. Produkten har 5 års garanti. Fyll på med ditt val av ingredienser, starta maskinen och njut av en läcker, hemmagjord efterrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024