Sidan innehåller annonslänkar

Agaton gardinringar 10 st. stål

Jämför produkt Agaton gardinringar 10 st. stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Agaton gardinringar 10 st. stål i kategorin Gardintillbehör här hos oss.

Produktinformation

Med gardinringar får du en funktionell och enkel upphängning. Används tillsammans med klämma eller fingerkrok för upphängning av gardiner.

Passar gardinstänger med ø 16/19 mm. Gardinringarna säljs i 10-pack. .

Se gärna också

Aksel gardinskena svart

Aksel gardinskena kan fästas direkt i taket eller på väggen med klickfästen som finns i bredden 3 cm eller 7 cm. Skenan klickas enkelt fast i fästet. Skenan kan även fästas på väggen med vinkelfästen. Det finns vinkelfästen med plats för en skena eller två skenor placerade bredvid varandra. Observera att fästena säljs separat.250 cm lång har 38 st glidare.200 cm lång har 30 st glidare.En stilren och kraftig skena som passar för lätta till medeltunga gardiner. Skenan Aksel ger dig många monteringsmöjligheter och tillbehör som gör det enkelt för dig att få skenan precis som du vill ha den. Om du önskar förlänga skenan finns ett förlängningsstycke att köpa till. Monteringsinstruktion finns i förpackningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenglas

Vattenglas från Orrefors

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Iittala

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter