Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Fritös 3 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna fritös i rostfritt stål från Emerio rymmer hela 3 liter och är perfekt att använda när du är sugen på hemmagjorda pommesfrites, friterad kyckling eller annat gott. Termostaten går att reglera upp till 130 °C, så att du kan enkelt kan justera temperaturen beroende på vad det är som ska friteras.Den är lätt att använda och den rostfria tanken samt värmeelementet är avtagbara för enkel rengöring.

För att undvika överhettning är den även försedd med ett överhettningsskydd. Lamporna visar när den valda värmen är uppnådd och när fritösen är på.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fritöser från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Varmluftsfritös 3,2 liter Vit

Fritöser från Severin

Se vad Severin har inom Fritöser.
Upp till 9% rabatt
Emerio - Fritös 5 L

Fritöser från Emerio

Missa inga bra priser på Fritöser från Emerio.
Tefal - Easy Pro Fritös 3 L

Fritöser från Tefal

Här har vi samlat Fritöser från Tefal.

Se gärna också

Ariete - Easy Fry Fritös Orange/Vit

Easy Fry från Italienska Ariete är en fritös med stor kapacitet för fritering av allt från grönsaker till efterrätter, du ställer själv in temperaturen på valfri grad upp till 190°C. Med denna fritös så kan du tillaga riktigt krispiga pommes frites eller varför inte friterade bananer till efterrätten?

Maskinen är utrustad med en avtagbar oljebehållare som rymmer 2,5 liter och fritöskorgen kan ta upp till 700 gram mat. Tack vare fönstret i locket kan du enkelt hålla koll på din mat medan den tillagas och bestämma när du vill ta upp korgen med din mat från fritösen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024