Eva Solo - Firebox Vedspis Utomhusbruk Cortenstål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Firebox Vedspis Utomhusbruk Cortenstål från Eva Solo har en enkel, stilren design som tilltalar ögat.Perfekt för att göra de långa, ljusa sommarkvällarna ännu längre och mysigare - Firebox Vedspis blir lätt en naturlig samlingspunkt. I botten finns plats för ved så du alltid har den nära till hands.

Den inbyggda skorstenen leder ut röken på baksidan av vedspisen, så att ni undviker irritation. FireBox är tillverkad av rosttrögt stål.

Stålet är robust och tål alla typer av vind och väder. Stålet har under produktionen behandlats för att starta den naturliga korrosionsprocessen.

Det säkerställer att produkten inte rostar igenom. Vedspisen får en naturligt rödbrun färg, som bara blir vackrare med tiden då den förändras när den utsätts för vind, väder och användning och får mer patina.

Det innebär även att det förekommer färgvariationer och ytmönster. De kommer med tiden att utvecklas, och framför allt vid höga temperaturer under användning.Det yttre rostlagret är mycket hållbart och färgar inte av sig på samma sätt som annan rost.

Det kan dock förekomma mindre fläckar och bitar av rost.Rengör eventuellt med vatten. Den tål att stå ute året runt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024