Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommarblommor Löpare 35x120 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Löpare från Ekelunds. Vacker löpare med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren.

Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund. Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

100% ekologisk bomull Slittåligt material Svensktillverkad Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dukar från andra varumärken

Upp till 62% rabatt
Broste Copenhagen - Gracie Bordsduk 160x200 cm Blå

Dukar från Broste Copenhagen

Här har vi samlat Dukar från Broste Copenhagen.
Upp till 56% rabatt
Ester duk  vit

Dukar från hemtex

Utforska allt inom Dukar från hemtex.
Upp till 45% rabatt
Rörstrand - Swedish Grace Bordsduk 145x270 cm Dimma

Dukar från Rörstrand

Här har vi samlat Dukar från Rörstrand.
Upp till 41% rabatt
Tell Me More Interiors - Marion Bordsduk 145x330 cm Pampas

Dukar från Tell Me More Interiors

Här har vi samlat Dukar från Tell Me More Interiors.
Upp till 40% rabatt
Bungalow - Mirra Bordsduk 150x260 cm Rosa

Dukar från Bungalow

Utforska allt inom Dukar från Bungalow.
Upp till 40% rabatt
Byon - Trapani Duk Lin 150x240 cm

Dukar från Byon

Visa produkter inom Dukar från Byon.

Se gärna också

BY MORGENSEN - Duk 140x140 cm Large Checks

Den charmiga duken från By Mogensen är tillverkad av ett hållbart material av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Duken är vävd i nordiska, harmoniserande grå och bruna nyanser som passar perfekt in i många olika inredningsstilar. Dess elegans ger bordet en känsla av tyngd och skönhet. Materialet ger duken ett rustikt och exklusivt utseende samtidigt som det skapar en tidlös, lugn och hemtrevlig atmosfär i rummet. Duken har en klassisk, fyrkantig form och mäter 140x140 cm.

Med denna duk från By Mogensen kan du enkelt skapa ett personligt uttryck med traditionella material med inbjudande, unik design och färg. Kollektionen hämtar inspiration från Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen, båda designers med en stor kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens anses vara en av vår tids främsta möbeldesigners, och Emilie Mogensen har framgångsrikt återtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024