Afroart - Dubbel Grid Bordsduk Eco 140x250 cm Gul/Vit

Jämför produkt Afroart - Dubbel Grid Bordsduk Eco 140x250 cm Gul/Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Dubbel Grid Bordsduk Eco 140x250 cm Gul/Vit i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Dubbel Grid är en fin handvävd duk från Afroart, tillverkade i mjuk skön bomull med ett klassiskt rutmönster i gult.Bordsduken kommer att passa perfekt till Påsklunchen men kommer även göra sig bra när helst du vill duka med lite färg. I serien finns även tygservetter och kökshandduk i samma härliga färgsättning.

ECO är en serie tyger som är tillverkade av ekologiskt odlad bomull. De handvävs i området runt Kutch i nordvästra Indien. .

Se gärna också

Marimekko - Tiliskivi Bordsduk 140x280 cm Mörkgrön/Rosa/Beige

Stor bordsduk i bomull som mäter 140x280 cm och har Marimekkos hyllade Tiliskivi-mönster.

Piffa upp ditt middagsbord med denna stora bordsduk i 100% jacquardstickad bomull med sydda kanter. Bordsduken har Marimekkos populära Tiliskivi-mönster som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern själv reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting. Bordsduken är naturligt framtagen och 70% av bomullen som används i tillverkningen är återvunnen. Rengörs enkelt i tvättmaskin.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Gustavsberg

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Vintage

Se alla produkter