Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack

Beställ Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Set med 4 kaffeglas med handtag med en volym på 27,5 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Servera nybryggt kaffe som det är eller i en varm drink med dessa elegant designade kaffeglas med handtag från aida. Drick kaffe som aldrig förr, med dessa trendiga glas som låter dina gäster beskåda den varma drycken på ett helt nytt sätt, med en sofistikerad design i blyfritt glas.

Kaffeglasen har utsmyckats med ett exklusivt vackert mönster som har tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas, och resultatet blir en perfekt blandning av modernitet och klassisk harmoni. Glasen har en volym på 27,5 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Extra långa gardiner

Extra långa gardiner från hemtex

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gefle

Se alla produkter
Skärmaskiner

Skärmaskiner från Graef

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Arabia

Se alla produkter