Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack

Jämför produkt Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Vattenglas 34,5 cl Mixade Färger 6-pack i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 6 vattenglas i blandade färger med en volym på 34,5 cl från danska aida.Dessa mångfunktionella glas från danska aida sätter både färg på vardagen och på den dryck som hälls upp i dem. Avnjut allt från vanligt vatten till en smaskig drink i dessa simpelt eleganta glas, med sin tunna stilrena design som samtidigt är robust nog för att låta glasen staplas på varandra när de ställs upp i köksskåpet.

Ett allroundglas för alla tillfällen helt enkelt!Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Mattor

Mattor från Hay

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
Ströare

Ströare från Vintage

Se alla produkter