Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön

Jämför produkt Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet.

Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Redskapset

Redskapset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kosta Boda

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter