Sidan innehåller annonslänkar

Eva Solo - Dricksflaska Recycled 0,5 L Birch

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Recycled-drickflaskan i glas gör det enkelt att göra något bra för jordens resurser. Flaskan är tillverkad av 100 % återvunnet glas.

Recycled är 100 % fri från oroande ämnen som BPA, ftalater och bly, och den avger inga kemiska ämnen eller smak. Recycled är ett bra alternativ för dig som inte vill dricka från plast- eller metallflaskor.

Det återvunna glaset är ett unikt material som ger varje drickflaska sitt alldeles egna uttryck, och den praktiska bärremmen gör flaskan lätt att ta med sig. Locket är helt tätslutande, så ta bara med flaskan i väskan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dricksflaskor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Grå

Dricksflaskor från Eva Solo

Här har vi samlat Dricksflaskor från Eva Solo.
Upp till 60% rabatt
Root7 - OneBottle 50cl Guld

Dricksflaskor från Root7

Utforska allt inom Dricksflaskor från Root7.
Upp till 50% rabatt
Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml Rosa

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Klean Kanteen.
Upp till 40% rabatt
Martinex - Mumin Vattenflaska Papaya 4,5 dl

Dricksflaskor från Martinex

Utforska allt inom Dricksflaskor från Martinex.
Upp till 33% rabatt
Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå

Dricksflaskor från Joseph Joseph

Här har vi samlat Dricksflaskor från Joseph Joseph.
Upp till 23% rabatt
Rig-Tig - Drink-It Dricksflaska 0.5 L Salmon

Dricksflaskor från Rig-Tig

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Rig-Tig.

Se gärna också

Rig-Tig - Mumin Drink-It Vattenflaska 50 cl Salmon/Klar

Återanvändbar vattenflaska med en volym på 50 cl med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från danska RIG-TIGs Drink-It-serie.

Lär din minsting att vara snäll mot naturen och spara på dess resurser med denna praktiskt återanvändbara vattenflaska i tålig BPA-fri hårdplast från danska RIG-TIG. Vattenflaskan har en smart kork som lätt kan skruvas av och på, och runt vattenflaskans sidor hittar vi Mumintrollet och hans vänner samlade runt bokstäverna från alfabetet. Med en volym på 50 cl är vattenflaskan enkel att med sig på skolutflykter och äventyr, och låter dig undvika spontana inköp av vattenflaskor varje gång en utfärd anordnas så att du på så sätt både kan spara pengar och vara lite snällare mot miljön – Mumintrollet och hans vänner hade varit stolta! Vattenflaskan kommer i färgerna laxrosa och turkos.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024