Sidan innehåller annonslänkar

Eva Solo - Active Dricksflaska 0,7 L Steel Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Active dricksflaska är en tålig vattenflaska i metall från Eva Solo.Vattenflaskan är tillverkad i rostfritt stål och har ett tättsittande silikonlock. Designen är stilren och flaskan har en praktisk rem i locket som gör den enkel att ta med, oavsett om du ska på träning eller göra något annat.Flaskan rymmer 0,7 liter och är något större än de flesta vattenflaskor, vilket är bra då du behöver extra vätska under ett hårt träningspass.

Med Active-flaskan skonar du både miljön och budgeten genom att återanvända samma flaska. Alla delar tål maskindisk. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Dricksflaskor från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Eva Solo - Dricksflaska 0,5 L Grå

Dricksflaskor från Eva Solo

Här har vi samlat Dricksflaskor från Eva Solo.
Upp till 60% rabatt
Root7 - OneBottle 50cl Guld

Dricksflaskor från Root7

Utforska allt inom Dricksflaskor från Root7.
Upp till 50% rabatt
Klean Kanteen - Kids Classic Sport Flaska Snorkfröken 355 ml Rosa

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Klean Kanteen.
Upp till 40% rabatt
Martinex - Mumin Vattenflaska Papaya 4,5 dl

Dricksflaskor från Martinex

Utforska allt inom Dricksflaskor från Martinex.
Upp till 33% rabatt
Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå

Dricksflaskor från Joseph Joseph

Här har vi samlat Dricksflaskor från Joseph Joseph.
Upp till 23% rabatt
Rig-Tig - Drink-It Dricksflaska 0.5 L Salmon

Dricksflaskor från Rig-Tig

Missa inga bra priser på Dricksflaskor från Rig-Tig.

Se gärna också

Martinex - Mumin Flaska 4,5 dl

Vattenflaska i glas med ett ytterhölje i silikon med Muminmotiv och en volym på 45 cl från finska Martinex.

Värna om miljön med denna tåliga vattenflaska i glas med ett lekfullt Muminmotiv från Martinex. Vattenflaskan är tillverkad i hållbart borosilikatglas som tack vare sin värmebeständighet kan hålla både varma och kalla drycker, och yttersidan har för extra skydd utrustats med ett hölje i silikon som har prytts med en charmig Muminillustration föreställandes flera av Tove Janssons välkända Muminkaraktärer som har samlats för att umgås med varandra. Vilka Muminkaraktärer känner du till? Vattenflaskan har en praktisk skruvkork i rostfritt stål med en inbyggd ögla som gör det enkelt att hålla reda på den vart du än befinner dig – en perfekt kompanjon för långa bilturer, picknickar eller utflykter helt enkelt! Vattenflaskan har en volym på 45 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024