Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit

Beställ Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

4-pack djupa tallrikar från Aidas serie Relief, perfekt till frukostflingorna eller soppa. Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten.

Kommer i en presentförpackning. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. .

Se gärna också

PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm Moss -25%

Är detta den ultimata soppskålen? Kanske! Denna djupa tallrik med en diameter på 26 cm från Pottery Jo är ett måste för dig som vill servera soppa, risotto och grytor, utan risk för ett misslyckande. På denna tallrik blir det mesta vackert. Med sin dekorativa kant får du garanterat en elegant dukning. Komplettera med tallrikar i samma färg, eller mixa med andra färger!

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Vintage

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Kosta Boda

Se alla produkter