Aida - Relief Tallrik djup 22 cm 4-pack Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

4-pack djupa tallrikar från Aidas serie Relief, perfekt till frukostflingorna eller soppa. Serien kännetecknas av sina rena linjer och tidlösa design med ett diskret mönster på kanten.

Kommer i en presentförpackning. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. .

Djupa tallrikar från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Rörstrand - Ostindia Tallrik djup 24 cm

Djupa tallrikar från Rörstrand

Här har vi samlat Djupa tallrikar från Rörstrand.
Upp till 40% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Legio Nova Tallrik djup 22 cm Vit

Djupa tallrikar från Eva Solo

Här har vi samlat Djupa tallrikar från Eva Solo.
Upp till 40% rabatt
Aida - Passion Tallrik djup 23 cm 4-pack

Djupa tallrikar från Aida

Här har vi samlat Djupa tallrikar från Aida.
Upp till 25% rabatt
Magnor - Voyage Djup Tallrik 20cm

Djupa tallrikar från Magnor

Visa produkter inom Djupa tallrikar från Magnor.
Upp till 28% rabatt
Iittala - Raami Tallrik djup 22 cm

Djupa tallrikar från Iittala

Här har vi samlat Djupa tallrikar från Iittala.
Upp till 36% rabatt
PotteryJo - Daisy Sopptallrik 21 cm Cement

Djupa tallrikar från PotteryJo

Här har vi samlat Djupa tallrikar från PotteryJo.

Se gärna också

Royal Porcelain - Blanche Djup tallrik 26 cm Vit

Med Blanche Djupa tallriken, 26 cm, från Royal Porcelain kan du ta din matupplevelse till nya nivåer. Perfekt för pasta och soppor, denna tallrik är inte bara funktionell utan också en stilfull inramning för dina favoriträtter.Med sin djupa design ger vår tallrik gott om plats för att njuta av rika soppor, utsökta pastarätter och mycket mer. Den är noggrant utformad för att balansera funktionalitet med estetik. Den eleganta kurvan på kanten tillför en touch av klass som kommer att imponera på dina gäster.Oavsett om du vill avnjuta en varm skål soppa en kylig kväll eller njuta av en smakrik portion pasta, kommer vår sopp- och pastatallrik att förhöja din matupplevelse. Ge dig själv och dina gäster en tallrik som förstår vikten av god mat och är redo att vara en trogen följeslagare vid middagsbordet. Välj vår sopp- och pastatallrik och ge din mat den uppmärksamhet den förtjänar!År 1999 lanserades det första serviset från Royal Porcelain i Norge. Det välkomnades varmt på marknaden och etablerade snabbt vårt varumärke som ledande inom benporslin i Norge. Idag är Royal Porcelain en av världens främsta tillverkare av högkvalitativa serviser och ett av de mest framträdande varumärkena inom benporslin i Norge.Vi på Royal Porcelain är stolta över vår kvalitet och design. Våra serviser är skapade för att användas och uppskattas vid alla tillfällen, stora som små. Våra kollektioner är populära på bröllopslistor och har dominerat önskelistorna hos Tilbords i flera decennier.Våra serviser andas exklusivitet och är perfekta för dem som värdesätter ett genomtänkt servis för festliga tillfällen. Tillverkade i benporslin, den finaste formen av porslin, är våra serviser en symbol för klass och stil.Alla våra serviser är tillverkade i benporslin, även känt som Bone China. Detta anses vara den finaste typen av porslin och har fått sitt namn från den tillsatta benaskan i leran. Utöver benaska består leran av kaolin, fältspat och kvarts.Produktionen sker i Thailand med effektiv ledning och strikta kvalitetskontroller vid varje steg. Detta säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta internationella standarderna för kvalitet. Våra fabriker använder den senaste teknologin och expertisen från länder som Tyskland, England och Japan och kan producera upp till 30 miljoner enheter per år.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024