Aida - Raw Bonbonnière 12 cm Northern Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Liten skål med lock, tillverkad av stengods. Burken passar bra till plockgodis eller småsaker.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller.

Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin.

Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin. .

Dekorationer från andra varumärken

Upp till 28% rabatt
Georg Jensen - Manhattan Låda Rund Rostfritt stål/Läder/Skinn

Dekorationer från Georg Jensen

Här har vi samlat Dekorationer från Georg Jensen.
Orrefors - Brains Look 8,5 cm

Dekorationer från Orrefors

Visa produkter inom Dekorationer från Orrefors.
Upp till 23% rabatt
Byon - Roger Kanin Bordslampa 22x36 cm

Dekorationer från Byon

Missa inga bra priser på Dekorationer från Byon.
Klong - Baba Glaskupa Stor

Dekorationer från Klong

Här har vi samlat Dekorationer från Klong.
Afroart - Girlang Löv 235 cm

Dekorationer från Afroart

Missa inga bra priser på Dekorationer från Afroart.
Magnor - Lux Dekorkula 8 cm Grå

Dekorationer från Magnor

Utforska allt inom Dekorationer från Magnor.

Se gärna också

Magnor - Drops Burk 13x16 cm Blå

Drops Skål med lock från Magnor blir ett stiligt inslag i ditt hem. Formad som en droppe i elegant munblåst glas och kommer i olika färger – perfekt som ett dekorativt stillebensobjekt. Även utmärkt som bonbonjär, eller bonbonnière, som det heter på franska, vilket är en konfektskål med lock - fyll den gärna med godis, nötter och konfektyr. Även lämplig till småförvaring i hemmet – kanske som smyckeskrin, eller ett tryggt hem för nycklar och mynt? Drops är designad av Kristine Bjaadal.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Drops även tagit fram Symre, en serie dekorativa vaser.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024