DUKA - SÅLD "Blåklocka" Drinkglas 10 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

10 st drinkglas ur serien "Blåklocka" från Duka.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Cocktailglas från andra varumärken

Upp till 60% rabatt
Spiegelau - Signature Drinks Lines Cocktail 22 cl 2-pack

Cocktailglas från Spiegelau

Visa produkter inom Cocktailglas från Spiegelau.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Ritzenhoff Drinkglas 54 cl 4-pack Ljusgrön

Cocktailglas från Modern House

Här har vi samlat Cocktailglas från Modern House.
Upp till 40% rabatt
LSA INTERNATIONAL - Bar Culture Likörglas 12 cl 2-pack

Cocktailglas från LSA INTERNATIONAL

Här har vi samlat Cocktailglas från LSA INTERNATIONAL.
Upp till 37% rabatt
Zieher - Vision The Viking II Drinkglas 40 cl

Cocktailglas från Zieher

Missa inga bra priser på Cocktailglas från Zieher.
Upp till 33% rabatt
Kosta Boda - Line Gin- och Tonicglas 67 cl

Cocktailglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Cocktailglas från Kosta Boda.
Upp till 31% rabatt
Nachtmann - Optic Gin- och Tonicglas 64 cl 4-pack

Cocktailglas från Nachtmann

Här har vi samlat Cocktailglas från Nachtmann.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Dricksglas 12 cl Klar

Dricksglas på fot från norska Magnor. Glaset kommer från serien Tokyo Wine och är formgiven av Simen Staalnacke, en av Norges mest populära och erfarna designers, välkänd från media och flera olika TV-program.

Tokyo Wine är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik. Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024