Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack

Jämför produkt Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack i kategorin Cocktailglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 4 kaffeglas med handtag med en volym på 27,5 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Servera nybryggt kaffe som det är eller i en varm drink med dessa elegant designade kaffeglas med handtag från aida. Drick kaffe som aldrig förr, med dessa trendiga glas som låter dina gäster beskåda den varma drycken på ett helt nytt sätt, med en sofistikerad design i blyfritt glas.

Kaffeglasen har utsmyckats med ett exklusivt vackert mönster som har tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas, och resultatet blir en perfekt blandning av modernitet och klassisk harmoni. Glasen har en volym på 27,5 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från House Doctor

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter
Inredning barnrum

Inredning barnrum från Little Roomies

Se alla produkter