Sidan innehåller annonslänkar

Aero Champagneglas 23,5 cl 6-pack

Beställ Aero Champagneglas 23,5 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aero Champagneglas 23,5 cl 6-pack inom kategorin Champagneglas.

Se gärna också

Magnor - Swirl Champagneglas 22 cl Blå

Swirl Champagneglas från norska Magnor är verkligen en fröjd för ögat. Swirl är en exklusiv och unik konstglasserie, designad av den kända konstnären Camilla Prytz.

De vackra champagneglasen bubblar över av färg och glädje och är små konstverk på vilket festbord eller varhelst du väljer att placera dem i ditt hem, oavsett om du har ett glas eller flera.

Inspirationen kommer från ordet "virvel", som är en spiralformad rörelse, och ger glaset en levande känsla. Den marmorerade effekten är handmålad, så det finns inga två mönster lika. Varje champagneglas munblåses av professionella glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, tillsammans med Camilla Prytz själv.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stolsdynor  sittkuddar

Stolsdynor sittkuddar från hemtex

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter
Snuttefiltar  Tvättlappar

Snuttefiltar Tvättlappar från Little Roomies

Se alla produkter