Dualit - Classic Brödrost 6 Skivor Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Classic Brödrost 6 Skivor från Dualite kan nog vara brödrostarnas Rolls Royce - en stilren brödrost med hög kvalitet, byggd och designad för att hålla en livstid. Rostningsgraden går att ställa in manuellt och du kan välja om du vill att brödet poppar upp när det är klart eller om det ska ligga kvar i brödrosten tills du trycker upp det manuellt och brödet därmed hålls värmt längre.

Classic brödrost har breda fack vilket underlättar rostning av olika bröd men också bagels och frallor.Brödrosten är enkel att rengöra då den är tillverkad i rostfritt stål och är utrustad med en utdragbar smulbricka. Dualit anses vara en av världens bästa brödrosttillverkare.

Produktbeskrivning

En brödrost är en elektrisk köksapparat som används för att rosta bröd. Den består vanligtvis av två eller fyra spår där man placerar brödet. När brödet är i spåren sänker man ner en metallisk brödlyft som håller brödet på plats.

Brödrostarna har vanligtvis en termostat som styr rostningsgraden, vilket gör det möjligt att rosta brödet efter personliga preferenser. Det finns olika inställningar för rostning, från ljust rostat till mörkt rostat bröd.

Brödrostar är vanligt förekommande i hushåll runt om i världen och är en praktisk apparat för att snabbt rosta bröd till frukost eller för att göra smörgåsar. Vissa brödrostar har också extra funktioner, som att tina fryst bröd eller rosta bagels.

Det är viktigt att använda brödrostar på ett säkert sätt och följa tillverkarens instruktioner. Man bör aldrig lämna en brödrost utan uppsikt när den är igång, och man bör se till att rengöra brödkrumsbehållaren regelbundet för att undvika brandrisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödrostar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Alessi - Alessi Plissé Toastgaller Röd

Brödrostar från Alessi

Utforska allt inom Brödrostar från Alessi.
Upp till 40% rabatt
Dualit - Lite Brödrost 2-skivorLite Brödrost 2-skivor Blue Depths

Brödrostar från Dualit

Här har vi samlat Brödrostar från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Foodie Brödrost Vit

Brödrostar från Rig-Tig

Här har vi samlat Brödrostar från Rig-Tig.
Upp till 22% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Röd

Brödrostar från KitchenAid

Utforska allt inom Brödrostar från KitchenAid.
Upp till 15% rabatt
Brödrost 4 skivor Pastellblå

Brödrostar från Smeg

Här har vi samlat Brödrostar från Smeg.
Upp till 10% rabatt
Sage - Sage Toast Select Luxe Brödrost Rostfri

Brödrostar från Sage

Visa produkter inom Brödrostar från Sage.

Se gärna också

Dualit - Classic Brödrost 4 skivor Koppar

Classic Brödrost 4 skivor från Dualite - byggd och designad för att hålla en livstid. Med en stilren design och sin höga kvalitet är nog Classic Brödrost brödrostarnas Rolls Royce.

Du kan på ett smidig sätt ställa in rostningsgraden och även välja om du vill att brödet poppar upp när det är klart eller om det ska ligga kvar i brödrosten tills du trycker upp det manuellt och brödet därmed hålls värmt längre. Classic brödrost har breda fack vilket underlättar rostning av olika bröd men också bagels och frallor.

Brödrosten är enkel att rengöra då den är tillverkad i rostfritt stål och är utrustad med en utdragbar smulbricka.

Dualit anses vara en av världens bästa brödrosttillverkare. Classic brödrostar monteras för hand i England och det finns reservdelar att tillgå och som enkelt kan bytas ut vid behov.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024