Dualit - Classic Brödrost 4 skivor Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En stilren brödrost med hög kvalitet. Extra breda fack.

Går att rosta fyra skivor åt gången. Du kan reglera värmen.

Brödrosten är handbygd i England och har tillverkats i över 70 år.Brödrosten är utrustad med löstagbar smuluppsamlare. Det finns även möjlighet att rosta bagels och frallor.

Produktbeskrivning

En brödrost är en elektrisk köksapparat som används för att rosta bröd. Den består vanligtvis av två eller fyra spår där man placerar brödet. När brödet är i spåren sänker man ner en metallisk brödlyft som håller brödet på plats.

Brödrostarna har vanligtvis en termostat som styr rostningsgraden, vilket gör det möjligt att rosta brödet efter personliga preferenser. Det finns olika inställningar för rostning, från ljust rostat till mörkt rostat bröd.

Brödrostar är vanligt förekommande i hushåll runt om i världen och är en praktisk apparat för att snabbt rosta bröd till frukost eller för att göra smörgåsar. Vissa brödrostar har också extra funktioner, som att tina fryst bröd eller rosta bagels.

Det är viktigt att använda brödrostar på ett säkert sätt och följa tillverkarens instruktioner. Man bör aldrig lämna en brödrost utan uppsikt när den är igång, och man bör se till att rengöra brödkrumsbehållaren regelbundet för att undvika brandrisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödrostar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Alessi - Alessi Plissé Toastgaller Röd

Brödrostar från Alessi

Utforska allt inom Brödrostar från Alessi.
Upp till 40% rabatt
Dualit - Lite Brödrost 2-skivorLite Brödrost 2-skivor Blue Depths

Brödrostar från Dualit

Här har vi samlat Brödrostar från Dualit.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Foodie Brödrost Vit

Brödrostar från Rig-Tig

Här har vi samlat Brödrostar från Rig-Tig.
Upp till 22% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Brödrost 2 skivor Röd

Brödrostar från KitchenAid

Utforska allt inom Brödrostar från KitchenAid.
Upp till 15% rabatt
Brödrost 4 skivor Pastellblå

Brödrostar från Smeg

Här har vi samlat Brödrostar från Smeg.
Upp till 10% rabatt
Sage - Sage Toast Select Luxe Brödrost Rostfri

Brödrostar från Sage

Visa produkter inom Brödrostar från Sage.

Se gärna också

Witt - Brödrost Premium Retro Svart

Witt Premium Retro Brödrost från Witts premiumserie är en perfekt kvalitéts produkt för dig som letar efter en häftig retrolook i köket.

Den erbjuder 6 olika värmeinställningar och platsar för två brödskivor. Välj mellan upptining, lätt värmning och vanlig rostning för färskt bröd såväl som en fralla från frysen. Den har en flott ”Toast Setting” på framsidan där du kan välja olika grad för din rostning.

Materialet är av pulver lackerat stål och har effekt på hela 1000 Watt. Brödrosten passar perfekt med kollektionens vattenkokare i samma snygga retrodesign och erbjuder två års garanti från inköpsdatum.

Witt A/S säljer och utvecklar unika, innovativa och efterfrågade produkter till kunder i hela Norden, England, Irland och Benelux-länderna. Deras motto är att leverera kvalitativa produkter där funktionalitet är topp prioriterad utan att kompromissa med stil och design. Deras produkter säljs i alla prissegmentet och är branchledande i utvecklingen av innovativa produkter med höga specifikationer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024