Sidan innehåller annonslänkar

2 SL Cool Wall Brödrost

Beställ 2 SL Cool Wall Brödrost på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 SL Cool Wall Brödrost inom kategorin Brödrostar.

Se gärna också

Zwilling - Enfinigy Brödrost 1500-1800W 4 skivor Silver -10%

Enfinigy Brödrost från Zwilling ger dig jämnt rostat bröd varje gång, har flera funktioner och kan rosta 4 brödskivor åt gången. En stilren brödrost som passar in i alla kök och hem. Brödrosten har en ratt med vilken rostningsgraden kan justeras i 7 nivåer.

Använd uppvärmningsprogrammet för att värma på redan rostat bröd utan att bränna det och upptiningsprogrammet för att rosta fryst bröd. Lite tjockare bröd rostas bäst med bagelprogrammet. När bröden har rostats klart behöver du inte oroa dig för att de flyger ur brödrosten tack vare en soft lift-funktion som försiktigt för upp det frasiga brödet.

Brödrosten har en avtagbar smulbricka vilket underlättar rengöringen och är tillverkad i högkvalitativt stål. Förvara produkten smidigt tack vare den integrerade kabelupprullaren. Designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och utvecklad i Tyskland. 5 års garanti vid registrering av produkt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Gustavsberg

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Aida

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Arabia

Se alla produkter