Lodge - Bakform Gjutjärn 33x23 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lodge rektangulär bakform med höga kanter passar utmärkt till bullar, monkeybread, focaccia pannbröd och andra bakverk. Lodge Gjutjärn är det perfekta mediet för bakning och saknar motstycke i värmeisolering och jämn uppvärmning vilket resulterar i en gyllenbrun yta på brödet varje gång du bakar.

Smöra och bröa alltid in formen innan du vänder ned degen/ smeten. Detta för att få en perfekt yta och kakan släpper enkelt från formen.

Handtagen i varje ände gör det lätt att lyfta kärlet in och ut ur ugnen. Kombinera gärna med silikonhandtagen som passar alla produkter ur Bakeware-serien.Alla produkter från Lodge är inbrända med olja och går att användas direkt.

Ett mijövänligt och hållbart val för bakning utan skadliga non-stickbeläggningar. Gjutjärn håller i generationer och är enkla att rengöra Handdiska, torka torrt och smörj in med olja.100% Made in America .

Brödformar och bakformar från andra varumärken

Vintage - Bakformar i koppar

Brödformar och bakformar från Vintage

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från Vintage.
Lodge - Bakform Gjutjärn 33x23 cm

Brödformar och bakformar från Lodge

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från Lodge.
de Buyer - Geoforme Bakform Rektangulär 24 cm

Brödformar och bakformar från de Buyer

Utforska allt inom Brödformar och bakformar från de Buyer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024