Aida - Quadro Bordstablett Återvunnet Läder 43x35 cm Brun

Jämför produkt Aida - Quadro Bordstablett Återvunnet Läder 43x35 cm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Quadro Bordstablett Återvunnet Läder 43x35 cm Brun i kategorin Bordstabletter här hos oss.

Produktinformation

Bordstabletten Quadro, i enkel och stilren design, är tillverkad av 95% återvunnet läder. Finns i 3 vackra färger - svart, grå och cognac så det är bara att välja din favorit. .

Se gärna också

Marimekko - Jokeri Tablett Kork 31x43,5 cm Orange -25%

Bordstablett i kork som mäter 21x43,5 cm och pryds av Annika Rimalas Jokeri-mönster.

Denna bordstablett i kork är perfekt för när du vill skydda både bord och duk från potentiellt matspill. Med sin rektangulära form och sitt moderna mönster blir detta bordsunderlägg ett praktiskt och vackert tillägg till din bordsservis som garanterat kommer att göra dina middagar lite mer intressanta. Mönstret Jokeri - som inte oväntat betyder ”joker” på finska - designades av Annika Rimala på 60-talet med inspiration tagen från dåtidens ungdomskultur. På tablettens baksida kan man även se den klassiska Marimekko-loggan.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Modern House

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Pallares

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Carolina Gynning

Se alla produkter