Sidan innehåller annonslänkar

Ellie bordslampa mullvad

Jämför produkt Ellie bordslampa mullvad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ellie bordslampa mullvad i kategorin Bordslampor här hos oss.

Produktinformation

Charmig bordslampa från Funkle i metall och munblåst glas. Lampan passar fint i fönstret, på skrivbordet eller byrån.

Levereras med textilsladd med strömbrytare. Sladden är 150 cm.

Se gärna också

Eva Solo - SunLight Bordslampa solcell 13,5 cm -25%

Nu kan du både skapa belysning på ett energismart sätt – utan krånglet med sladdar – som ger perfekt trivselbelysning både inomhus, som utomhus. Denna solcellslampa passar utmärkt på bordet eller längs gången för att lättare kunna orientera sig i mörkret. Den drivs av soljus--det varmaste, härligaste och det mest energigivande ljuset av alla och något som vi behöver för att bli pigga. Med sin vackra form och smarta funktioner kommer dem bli sommarens favorit för mysiga kvällar.

SunLight är en serie soljuslampor med dolda solceller. Under dagen fångar lampan upp solstrålarna, så att den kan lysa i mörkret på kvällen. Vid laddning en hel dag i solen kan lampan lysa i upp till 20 timmar, beroende på väderförhållandena när den laddas. Lamporna har en av-/på-knapp och en smart autofunktion som gör att du kan ställa in den så att den tänds och släcks automatiskt. Dessa lampor är ett perfekt val för miljömedvetna konsumenter som letar efter CO2-vänliga produkter, men som samtidigt värdesätter design och funktion. Solcellslampan SunLight är tillverkad i frostat glas och foten/spettet är av anodiserat aluminium. Med sitt frostsäkra glas kan du njuta av den året runt. LED-glödlampa med 15 000 timmars brinntid och litiumbatteri ingår.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bordslampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förkläden matlagning

Förkläden matlagning från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Le Creuset

Se alla produkter
Bomull påslakanset

Bomull påslakanset från hemtex

Se alla produkter