Sidan innehåller annonslänkar

Admin bordslampa silver

Beställ Admin bordslampa silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Admin bordslampa silver inom kategorin Bordslampor.

Produktinformation

En ny och trendig bordslampa från Funkle i metall. Levereras med sladd med strömbrytare.

Sladden är 150cm. Komplettera med ljuskälla E14, Max 3W.

Se gärna också

Spring Copenhagen - Eclipse Portabel Bordslampa LED Sand

Portabel bordslampa från Spring Copenhagen. Precis som naturligt ljus förflyttar sig är Eclipse designad för att förflyttas. Du tar helt enkelt med dig lampan till den plats i ditt hem du behöver lysa upp!

Eclips är en helgjuten portabel bordslampa i en stilren och enkel design som passar utmärkt i de nordiska hemmen. Lampans olika delar går sömlöst ihop och skapar en vacker helhet. Den breda välvda metallskärmens rörelse bryts av undersidan av en formgjuten plastyta som kröker sig ner mot lampans skaft. Inuti är plastytan dekorerad med ett enkelt mönster som ger Eclipse ett futuristiskt utseende, vilket uppväger den klassiska formen på resten av lampan.

Lampan har ett uppladdningsbart batteri, fullladdad kan Eclipse lysa i upp till 17 timmar, vilket gör det lätt att flytta lampan och även få ett behagligt ljus på plaster som inte har ett eluttag. Ljusstyrkan justeras genom att försiktigt trycka på lampans botten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Speglar

Speglar från Hay

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter