Sidan innehåller annonslänkar

Acrylic cupola Bordslampa Vit

Beställ Acrylic cupola Bordslampa Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acrylic cupola Bordslampa Vit inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Monograph - Desk Bordslampa 66x25 cm Vit -4%

När det är dags att sätta sig ner på kontoret och arbeta är det viktigt att det finns bra belysning, och inte heller ska det vara det svårt att välja rätt. Desk bordslampa från Monograph är elegant och tidlös, en lampa som passar väl in i alla rum med sin klassiska utformning och neutrala färger. Lampans moderna och enkla design är vad som utmärker den, den kommer smälta in i rummet och ge dig precis vad du behöver.

Bordslampans flexibla arm ger dig möjlighet att rikta ljuset till det du ägnar dig åt, eller rikta bort ljuset en aning om det skulle behövas. Ljusets riktning bestämmer du över. Den är tillverkad i metall och ger en trendig look oavsett var den får ta plats; Lampan passar ju lika bra på kontoret som på nattduksbordet. Sladdlängden på 2,6 meter ger dig frihet att placera den precis där du vill ha den. Den finns i färgerna vit, gunmetal eller armégrön, det är bara att välja din favorit.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Bitz

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter
Påskljus och påskservetter

Påskljus och påskservetter från Moments

Se alla produkter