Tenderflame - Vägghängd Öppenspis

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

TenderFlame har utvecklat en serie kaminer som enkelt monteras direkt på väggen. Den vägghängda eldstaden från TenderFlame avger en värme på cirka 1100 watt och ger en trivsam atmosfär med vackra dansande levande lågor.

Denna vägghängda eldstad ger dig en mysig atmosfär utan sot och doft av rök, i det rum som behagar. TenderFlame har gjort det möjligt att enkelt och säkert njuta av öppna lågor i alla rum.

TenderFlame Vägghängd Eldstad har en dubbelvägg med ett luftgap och en vikt på 10,5 kg vilket gör att eldstaden enkelt kan monteras upp på alla typer av ytor. TenderFlame Eldstad brinner endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.

Bords- och vägglyktor från andra varumärken

Tenderflame - SPIS SVART D50 H24 CM Svart

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Visa produkter inom Bords- och vägglyktor från Tenderflame.
Stelton - EM Oljelampa 18 cm

Bords- och vägglyktor från Stelton

Missa inga bra priser på Bords- och vägglyktor från Stelton.
Holmegaard - Design with Light Oljelampa 32,5 cm

Bords- och vägglyktor från Holmegaard

Se vad Holmegaard har inom Bords- och vägglyktor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024