Sidan innehåller annonslänkar

Emerio - Professional Mixer 2 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stark och tålig mixer med en rymlig kanna på 2 L. Tack vare mixerns styrka kan du förvandla de flesta grönsakerna och frukterna till en härlig smoothie.

Du kan till och med göra soppa, då hastigheten och friktionen värmer upp råvarorna.Den tillhörande kannan är i det extremt tåliga materialet tritan är dessutom lätt att rengöra. -BPA-fri kanna i Tritanplast-Japanska stålknivar-Tillhörande stamp för enkel bearbetning av t.ex.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Blenders från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Raws - High Speed Blender X 4,0 Turbo 2380 W Vit

Blenders från Raws

Missa inga bra priser på Blenders från Raws.
Upp till 44% rabatt
Sabor - Ultimate Blender 1200 W

Blenders från Sabor

Visa produkter inom Blenders från Sabor.
Upp till 39% rabatt
Witt - Premium Power Blender Svart

Blenders från Witt

Här har vi samlat Blenders från Witt.
Upp till 32% rabatt
Zwilling - Enfinigy Power Blender Pro 1200W 1,8 L Silver

Blenders från Zwilling

Här har vi samlat Blenders från Zwilling.
Upp till 27% rabatt
Ninja Foodi Power Nutri Blender 3-in-1

Blenders från Ninja

Här har vi samlat Blenders från Ninja.
Upp till 26% rabatt
Emerio - Professional Mixer 2 L

Blenders från Emerio

Se vad Emerio har inom Blenders.

Se gärna också

Zwilling - Enfinigy Personal Blender 600W 0,55 l Svart

Personal Blender ur serien Enfinigy från Zwilling är den perfekta mixern för dig som vill kunna njuta av en smoothie eller proteinshake on-the-go. Den här lilla mixern är otroligt effektiv och smidig, och med en integrerad sladdförvaring förvaras den enkelt i köksskåpen, men kan med fördel stå framme på köksbänken och således alltid vara redo när det är dags att använda den. Fyll behållaren med önskade ingredienser, vrid på ratten till önskat program, sätt på det medföljande munstycket och njut av din morgon-smoothie på väg till jobbet, på gymmet eller på bussen – enklare än så här blir det inte!

Mixern har 2 program installerade: ett med pulsfunktion och ett för smoothies, välj det som passar bäst vid varje tillfälle. Tack vare den inbyggda displayen ser du enkelt valt program och när mixern inte är i gång blir displayen dold. Behållaren är tillverkad i det BPA-fria och slitstarka materialet Tritan som tål både värme och kyla samt rymmer 550 ml. Mixerns kryssblad är tillverkade i Zwillings patenterade specialstål, ett rostfritt stål av hög kvalité som ger jämna och fina resultat varje gång. Bladen krossar is såväl som nötter så att du även kan använda mixern till röror och annat gott. Mixern har även en låsfunktion vilket innebär att om locket inte sitter ordentligt kommer den inte att starta, därmed försäkras trygg användning och skador motverkas.

Den kraftfulla motorn på 600W går tyst under användning så att du kan använda den när du vill utan att föra oväsen. Behållaren rekommenderas att diskas för hand. Tillverkad i Tyskland och designad i Milano, Italien av Matteo Thun och Antonio Rodriguez. Registreras produkten får du 5 års garanti. En fantastisk mixer som tillåter dig att ta med ditt mellanmål, frukost eller snacks vart du än ska!

- Behållare som rymmer 550 ml
- 2 automatiska program
- Display för enkel användning
- Låsfunktion för din säkerhet
- Munstycke för on-the-go smoothies medföljer
- Kraftfull AC-motor på 600W som går tyst
- 5 års garanti vid registrering av produkt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024