Boda Nova - SÅLD "Oval Steel" Bestickset i 74 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bestickset ur serien "Oval Steel" formgivna av Mikael Björnsjerna för Boda Nova, 74 delar. Besticksetet består av 10 matgafflar och knivar, 8 matskedar, 10 förrättsgafflar, 8 förrättsknivar, 8 dessertskedar, 8 kaffeskedar, 2 ostknivar, 3 smörknivar, 1 osthyvel, 2 uppläggningsskedar, 1 uppläggningsgaffel, 1 såsslev och salladsbestick.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Bestickset från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Hardanger Bestikk - Tina Bestickset 48 delar

Bestickset från Hardanger Bestikk

Missa inga bra priser på Bestickset från Hardanger Bestikk.
Upp till 40% rabatt
WMF - Virgina Bestickset 30-delar

Bestickset från WMF

Missa inga bra priser på Bestickset från WMF.
Upp till 31% rabatt
Kähler - Hammershøi Bestickset 16 delar Rostfritt stål

Bestickset från Kähler

Här har vi samlat Bestickset från Kähler.
Upp till 30% rabatt
Broste Copenhagen - Sletten Bestickset 16 delar Rostfri matt

Bestickset från Broste Copenhagen

Se produkter inom Bestickset från Broste Copenhagen.
Upp till 25% rabatt
Sabre - Icone Bestickset 24 delar Pearl

Bestickset från Sabre

Se produkter inom Bestickset från Sabre.
Upp till 25% rabatt
Dorre - Elisabeth Bestickset 60 delar

Bestickset från Dorre

Visa produkter inom Bestickset från Dorre.

Se gärna också

WMF - Sentick bestickset 30 delar med mönster

Försköna alla måltider! Besticket Sentic från WMF väcker med sitt förföriska utseende en explosion av känslor. Den moderna men extravaganta estetiken kompletteras av Cromargan protect®, en unik ytbeläggning som ger fantastisk motståndskraft mot repor och tecken på daglig användning, vilket även förenklar underhållet. Detta ergonomiska bestickset är omsorgsfullt tillverkat och ligger perfekt i alla händer. Det tillverkas med all den skicklighet och yrkeskunskap WMF:s goda rykte har byggts upp av. Knivarna smids av ett enda stycke rostfritt bladstål och härdas därefter som helhet. Dessa bestick har även specialdesignade tandade kanter för varaktig skärpa och perfekt skärning. Setet är diskmaskinssäkert för snabb och enkel rengöring och levereras i en vacker besticksask för säker och bekväm förvaring. Sentic är en del av designserien “Design Attitude”, som utmärks av en unik och extravagant individualitet kombinerat med dynamiska färger och utmanande former som drar blickarna till sig på alla bord. USP1 En explosion av känslor USP2 Förstklassig design och känsla USP3 Cromargan protect® USP4 Tål maskindisk USP5 Smidda knivar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024