Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Sked 4-pack Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett 4-pack skedar från Aidas serie Raw, designade av Christiane Schaumburg-Müller. Skedarna har en elegant och stilren design och passar därmed till alla serviser och dukningar.

De långa skedarna är speciellt framtagna för att användas till en ljuvlig kaffe latte men kan likväl användas till smoothies, desserter och annat gott. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin.

Se gärna också

Magnor - Era Bestickset 8 delar Brun

Era Bestickset 8 delar Brun från Magnor är ett klassiskt bestickset med återblick till 60-talet. Tillverkad i 18/8 stålkvalitet, vilket innebär att den består av 18% krom och 8% nickel. Skaftet är gjort av Kebony-behandlat norskt lönnträ. Kebony är en norsk teknik som används från husfasader till kniv- och bestickhandtag. Tekniken impregnerar trä med en biologisk vätska och värmebehandling, vilket resulterar i att träet stärks och får en fin brun nyans. Observera följande för att förlänga bestickets livslängd: 1. Skölj bort salt eller mat från besticken direkt efter användning. Detta för att undvika rost och andra fläckar som kan uppstå, särskilt av livsmedel med hög syrahalt. 2. Handdisk - använd varmt vatten med flytande diskmedel och skölj noggrant. Torka omedelbart efter disken med en mjuk trasa. 3. Diskmaskin - Välj ett skonsamt program. Ta ut besticken ur diskmaskinen omedelbart efter torkning. Torka av fukt innan du lägger besticken på Polenats.Detta för att undvika rost och andra fläckar som kan uppstå, särskilt från livsmedel med hög syrahalt.4. Diskmedel med slipmedel eller skursvamp får inte användas.5. Silverpolering får inte användas på stålbestick!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024