Aida - Groovy Bestickset 48 delar Rostfritt stål

Jämför produkt Aida - Groovy Bestickset 48 delar Rostfritt stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Groovy Bestickset 48 delar Rostfritt stål i kategorin Bestickset här hos oss.

Produktinformation

Bestickset från Aida, Med sin klassiska design och distinkta räfflade design har Groovy-besticken ett modernt men tidlöst utseende som passar vardag som fest.Setet på 48 delar som består av 12 Knivar 22,5 cm 12 Gafflar 20 cm 12 Skedar 20 cm 12 Kaffeskedar 13,5 cm Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Aida - Raw Bestickset 16 delar Guld -30%

Aida Raw bestick i 16 delar. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik, snygg och enkel design i nordiskt stuk.

Besticken från Aida är tillverkade av 18/0 kromstål och finns i fyra olika färger: svart, silver, guld och matt roséguld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

I Aida Raw bestickset 16 delar ingår
4 knivar 22,5 cm
4 gafflar 20,5 cm
4 matskedar 20,5 cm
4 teskedar 14 cm.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Bestick roséguld
Aida Raw bestick i matt roséguld passar lika bra för den som gillar att experimentera med dukningen som för den som föredrar mer jordnära färger. Både design och färgval på besticken är både stilrent och unikt – skandinavisk design när den är som bäst!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Lamellgardiner

Lamellgardiner från Dekosol

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Byon

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Georg Jensen

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Iris Hantverk

Se alla produkter