Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Atelier Bestickset 40 delar

Beställ Aida - Atelier Bestickset 40 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Atelier Bestickset 40 delar inom kategorin Bestickset.

Produktinformation

Atelier Bestickset 40 delar från Aida har en enkel och tidlös design som passar in vid alla tillfällen, både till vardags och fest. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och ligger bekvämt i handen.Atelier Bestickset kommer in en presentförpackning och innehåller;10 x Kniv 21,5 cm10 x Gaffel 19 cm10 x Matsked 19 cm10 x Tesked 13,5 cm .

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Grillbestick 24 delar Ekträ -25%

Set med 24 grillbestick i rostfritt stål från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta grillbestickset i sann Laguiole-stil har bestick för upp till 6 personer och kommer att förgylla dina grillkvällar i många år framåt. Besticken är helt gjorda i tåligt rostfritt stål med handtag som noggrant har utformats av Jean Dubosts hantverkare för att vara både eleganta och bekväma att hålla i. Med sin blankpolerade yta passar grillbesticken perfekt både för daglig användning och för de lite finare middagsbjudningarna. Besticken rengörs även enkelt i diskmaskin.

I setet ingår:
6 x Gafflar
6 x Knivar
6 x Soppskedar
6 x Teskedar

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Joseph Joseph

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter