Sidan innehåller annonslänkar

Espressokopp 70 ml, Stengods, SABLO

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

SABLO är en ny servis från Blomus, tillverkad i stengods formad i extremt höga temperaturer. Det ger servisen en hög hållbarhet och en lätt grovhet, i kombination med mjuka former och rundade kanter.

Servisen är delvis glaserad och designen påminner om vatten som flödar över sand. Frederike Martens står för designen, som syftar till att uppmuntra till mänsklig interaktion och samtal.

Inspirationen har hon hämtat från naturliga material så som sand, lera och vatten. Espressokopp, Mått H 6 cm, L 7 cm, O 5,5 cm.

V 70 ml. Färg/Material Stengods SABLO Servis är diskmaskinsäker och går att använda i mikrovågsugn. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

PILAR Tekanna, V 1 l, Moonbeam Blomus

Tekanna i glaserad keramik i färgen Moonbeam. Blomus nya kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design.

PILAR servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik.
Tekanna PILAR kan diskas i diskmaskin och användas i mikron.

Mått: H 13,5 cm, L 18 cm, O 12 cm. V 1 liter.

Material: Glaserad keramik.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024